Verdien geld met je opleiding

Wil jij lekker aan het werk en een mbo-diploma? 

Wij zoeken helden die lekker aan de slag willen. Bij ons krijg je een vaste baan in de logistiek én een erkende mbo-opleiding. Dat is fijn voor nu, maar ook voor de toekomst! Scroll naar beneden voor meer informatie of laat je gegevens achter, dan bellen/mailen we je snel!

.
.
.
.
.
.
“Ik heb dit concept gekozen omdat ik graag relaxt naar school wilde. Ik denk dat ik veel meer leer van mijn opleiding in de praktijk. Je hebt geen leraar die de hele tijd op je vingers kijkt, alleen collega’s die je verder willen helpen. Ik ben net gestart en het bevalt super goed! Na afronding van mijn opleiding hoop ik logistiek teamleider te worden en later wil ik misschien zelfs mijn eigen bedrijf”
Dave (17) – mbo-3 Logistiek Teamleider –

money /ˈmʌni / het hebben van munten

MAKE MONEY

Direct aan het werk!
Wij koppelen jou aan een logistiek bedrijf bij jou in de buurt. Je gaat hier serieus aan de slag en krijgt dus ook een serieus salaris. Naast jouw baan volg je een mbo-opleiding om jouw functioneren te versterken. Dit doe je deels op de werkvloer en deels thuis. Zo behaal jij binnen 1 á 2 jaar een erkend mbo-diploma. Deze is geldig in heel Nederland en ook kun je op basis van dit diploma doorstromen naar een vervolgopleiding.

 • Een vast salaris per uur.
 • Een werkgever waarbij jij jezelf kan ontwikkelen.
 • Persoonlijke en intensieve begeleiding.
 • Een gratis logistieke mbo-opleiding niveau 2, 3 of 4.
 • De kans om bij jouw nieuwe werkgever te blijven. Dit na het afronden van je opleiding.
 • Veel werkervaring.
 • Een uitdagende baan in de logistiek.

Waarom Logistiekbbl?

Salaris

Je gaat direct aan de slag en doet dus direct veel werkervaring op. Samen met jouw nieuwe collega’s ontdek je alles over de logistieke sector.

Jouw toekomst

Investeer in jouw toekomst! Naast jouw baan, volg je een erkend mbo-opleiding. Zo draag je zorg voor nu en voor jouw verdere loopbaan.

Werkervaring

Bij ons krijg je een vast salaris per uur. Je verdient goed terwijl je aan jouw toekomst werkt.

Begeleiding

Bij ons sta je er niet alleen voor. Je wordt zowel op de werkvloer, als tijdens jouw studie begeleidt. Zo hebben we tenminste eens per twee weken contact en helpen we jou met het plannen en organiseren van studie en werkzaamheden.

GOOD TO KNOW

Je bent enthousiast hè? Wij ook! Voor de zekerheid nemen we met deze vragen ook jouw laatste twijfels weg!

Wat gebeurt er als ik wil stoppen met de opleiding?

We doen er alles aan om je goed te coachen en te begeleiden tijdens de opleiding. Natuurlijk kan het voorkomen dat deze werk/leer combinatie niet is wat je zoekt. We willen je niet in financiële problemen laten komen. Daarom accepteren wij ons verlies en kost het jou niks als je stopt.

Wie zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf bij de opleiding?

Tijdens de opleiding zijn er geregeld contactmomenten met onze studiecoaches. Dit zijn persoonlijke mentoren die jou helpen bij de planning en organisatie van de studie. Je hebt ten minste 1x per 2 weken telefonisch contact. Ook is studentsupport dagelijks bereikbaar voor al je (technische) vragen.

Hoe steekt de opleiding in elkaar?

De opleiding volg je naast en tijdens jouw werk. Een gedeelte doe je zelfstandig in een online leeromgeving, waarin theorie, oefenvragen en online lessen worden aangeboden. Daarnaast leer je in de praktijk. Op de werkvloer voer je opdrachten uit en ontdek je samen met jouw praktijkopleider (begeleider vanuit het bedrijf) nieuwe vaardigheden. Ook volg je tien keer per jaar een studiebijeenkomst bij jou in de buurt. Tijdens deze bijeenkomsten ga je samen met een docent aan de slag om de theorie en vaardigheden verder onder de knie te krijgen.

Is het diploma in heel Nederland geldig?

Ja het is een erkend diploma en dus geldig in heel Nederland. Ook kun je op basis van dit diploma doorstromen naar andere opleidingen.

Wanneer en hoeveel uur werk ik?

Je werkt minimaal 32 uur per week. Het precieze aantal werkuren en de werktijden worden afgestemd met jouw nieuwe werkgever.

Uit welke opleidingen kan ik kiezen?

Naast een baan, bieden wij jou dus ook een mbo-opleiding. Afhankelijk van jouw niveau kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Klik op de opleiding voor meer informatie:

Krijg ik salaris?

Ja, natuurlijk krijg je salaris. Jij werkt en daarvoor word je beloond. Ook vakantiegeld en overuren worden uitbetaald. Wij volgen hierin de richtlijnen van het bedrijf. Het is dus afgelopen met die bijbaantjes in het weekend!

Ben ik verzekerd van een baan?

Na de selectieronde koppelen wij jou aan een logistiek bedrijf. Wij zorgen dan voor een toffe werkplek en natuurlijk salaris bij dit bedrijf. Aan het eind van de opleiding, mag het bedrijf jou overnemen. Zij kunnen je dan een (vast) contract aanbieden.

Wat is de procedure?

Als jij je aanmeldt voor de opleiding, doorlopen we samen de volgende stappen:

 1. Wij nemen telefonisch contact met jou op om elkaar beter te leren kennen.
 2. Tijdens een selectieronde bekijken wij of de combinatie van werk en leren écht iets voor jou is.
 3. Vervolgens word je gekoppeld aan een werkgever in de buurt.
 4. Je begint altijd met een proefmaand waarin jij en jouw werkgever kunnen kijken of het klikt.
 5. Zijn jullie beide tevreden? Dan start ook jouw opleiding en kun je lekker aan de slag!
Voldoe ik hiermee aan de leerplicht?

Ja, bij ons volg je een erkende mbo-opleiding. Hiermee wordt aan de leerplicht voldaan.

Wat kost dit?

Het kost jou niks. Wij betalen de volledige kosten voor je opleiding.

Deze combinatie van werk en leren helpt jou om meer basis en structuur in het leven aan te brengen.

Meld je aan

Ook via ons een opleiding volgen? En direct aan de slag bij een werkgever? Drop hier je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij zijn ook te bereiken op: 085-0656155 of via info@logistiekbbl.nl.