Geschikt personeel!

Tijden veranderen. De logistieke sector is volop in beweging!

De logistieke sector is volop in ontwikkeling; automatisering in het orderpick proces, data implementatie, verkorte leveringstijden, ketenverkorting, personeelstekort en de opkomst van e-commerce zijn allemaal uitdagingen van vandaag de dag. Veranderende organisaties vragen veranderende medewerkers.

Het is belangrijk dat medewerkers bewust zijn van deze innovaties en zich daar proactief op gaan ontwikkelen. Maar het vinden van dit personeel, kan best lastig zijn! Wij verbinden logistieke bedrijven met gemotiveerde, frisse en flexibele werknemers.

Voordelig opleiden

Uw voordeel? De medewerkers zijn aan het eind van het traject volledig geschoold én op de hoogte van uw werkwijze. Ook heeft u als werkgever recht op de subsidie praktijkleren (max. € 2700,- per student, per jaar). Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van het RVO.

Waarom Logistiekbbl?

Salaris

Wij dragen zorg voor de administratie en verwerking van het salaris.

Tarief

We werken met een eerlijk tarief. Zowel voor u als werkgever als voor de werknemers.

Selectie

Wij doen een grondige selectie. Wij zoeken de beste ‘doeners’ om uw bedrijf mee te versterken.

Subsidie

Voor elke medewerkers die via ons wordt aangenomen, ontvangt u een jaarlijkse subsidie.

Als werkgever heeft u recht op de subsidie praktijkleren (max. € 2700,- per student, per jaar).

Wie zijn onze kandidaten?

Wij werken o.a. samen met verschillende jongerenorganisaties en vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen, zodat zij trots kunnen zijn op zichzelf. Wij geven ze daarbij het juiste zetje. Dat doen wij door goed af te stemmen waar iemand zijn kwaliteiten liggen en constante begeleiding te bieden tijdens het traject. Onze bedrijfsopleider is een innovatieve speler in het MBO-onderwijs. Onze opleiding bestaat uit:

  • Een online leeromgeving waarin ze zelfstandig opdrachten, theorie en oefentoetsen kunnen maken.
  • Praktijkopdrachten ter verrijking van de eigen kennis en de praktijk van de werkgever.
  • Maandelijks een studiebijeenkomst op locatie, waarin de vakinhoud en generieke vakken Nederlands en rekenen besproken worden.
  • Persoonlijke begeleiding van een Studiecoach, die de studenten helpt bij de planning en organisatie van de studie.

Iedereen moet de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen

Neem contact op

Meer informatie of op zoek naar geschikt personeel? Neem dan contact met ons op! Bel op: 085-0656155 of mail met info@logistiekbbl.nl. Of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op.